Усі полюбляють складати та читати вірші. Тож ось наш притулок для цього
2 користувачів
ДрамПоезії
Tigra- Кількість повідомлень : 9
Дата реєстрації : 28.07.2024
- Повідомлення n°2
Re: ДрамПоезії
Тут же все так, як було.
Все як було. Ваші документи. Що везете? Дитину?
Все як було, тільки гірший звʼязок.
Все як було, тільки поменшало дорожніх знаків.
Все як було. Це наші стали колоною. Відпочити. Ясно, куди їдуть.
Все як було, тільки доїдемо до заправки «Окко», а в цих підарів ригівських заправлятися не будемо.
Все як було. «Ви перевищили швидкість. Мінімальний штраф за це порушення 340 грн. Бережіть себе»
Все, як було. «Ґубєрнія». Сподіваюсь, у них бізнес не йде зовсім з такою назвою.
Все як було. Скільки коштує чупа-чупс? скільки-скільки?!
Все як було. Тільки ось тут, бачиш? Памʼятаєш, була естакада? Її більше нема.
Все як було. Так, ці дерева вигоріли. Тут був бій.
Все, як було. А тут знайшли дівчат. Ти памʼятаєш ті фото.
Все як було, тільки моста більше немає.
Все, як було. А отут, зліва, все було завалено тілами.
Все, як було. А тут наші діти, вчорашні випускники танкового училища, понад двадцять одиниць їхньої техніки помножили на нуль.
Все, як було, а оті будинки з зеленими дахами бачиш? Вони були без дахів, але їх повністю відновили.
Все як було. А тут були гори їхньої техніки. Цілі гори.
Все, як було. Ні, доню, ми не можемо всиновити цього собачку. Він чийсь. Ні, йому точно не самотньо. Тут не всі собачки мають нашийники і жетони.
Все як було, а цей Мегамаркет відбудували заново. Він на той момент тільки місяць як відкрився.
Все як було, а ця заправка, яку ми так любили, була спалена повністю. Тепер вона бачиш, як називається? «Фенікс».
Все як було. Доню, це мова росіян. Перегляд цього мультика заробляє їм гроші на зброю проти нас, переключи.
Все як було. Подивись, доню, це Київ! Ні, не Чикаго-сіті. Це наш Київ. Я ж казала, що він красивий!
Все як було. Якщо є світло і працює ліфт, то валізи можна на ніч в машині не лишати.
Все як було, тільки кішка обійматись не хоче. Аааааа, захотіла? Ну, іди цілуватись.
Все як було, тільки дитина виросла з усього. Що ти кажеш, доню? Скучила за Україною? Так, це твій самокат!
Все як було, тільки кондиціонери ми не вмикаємо.
Все як було, тільки прати бігом треба вже, щоб встигнути до відключення.
Все як було. Це борошно ніби згіркло. Йому термін вийшов ще два роки тому.
Все як було, але як відмити цю ванну? І цей унітаз? Принаймні, я маю що відмивати.
Все як було, але де у нас стоїть сіль? Я не памʼятаю, де у нас стоїть сіль…Господи.
Я не памʼятаю, де у нас стоїть сіль!
Треба щось робити з цією памʼяттю.
Щось обовʼязково треба робити.
З памʼяттю.
Людмила Горова.
Все як було. Ваші документи. Що везете? Дитину?
Все як було, тільки гірший звʼязок.
Все як було, тільки поменшало дорожніх знаків.
Все як було. Це наші стали колоною. Відпочити. Ясно, куди їдуть.
Все як було, тільки доїдемо до заправки «Окко», а в цих підарів ригівських заправлятися не будемо.
Все як було. «Ви перевищили швидкість. Мінімальний штраф за це порушення 340 грн. Бережіть себе»
Все, як було. «Ґубєрнія». Сподіваюсь, у них бізнес не йде зовсім з такою назвою.
Все як було. Скільки коштує чупа-чупс? скільки-скільки?!
Все як було. Тільки ось тут, бачиш? Памʼятаєш, була естакада? Її більше нема.
Все як було. Так, ці дерева вигоріли. Тут був бій.
Все, як було. А тут знайшли дівчат. Ти памʼятаєш ті фото.
Все як було, тільки моста більше немає.
Все, як було. А отут, зліва, все було завалено тілами.
Все, як було. А тут наші діти, вчорашні випускники танкового училища, понад двадцять одиниць їхньої техніки помножили на нуль.
Все, як було, а оті будинки з зеленими дахами бачиш? Вони були без дахів, але їх повністю відновили.
Все як було. А тут були гори їхньої техніки. Цілі гори.
Все, як було. Ні, доню, ми не можемо всиновити цього собачку. Він чийсь. Ні, йому точно не самотньо. Тут не всі собачки мають нашийники і жетони.
Все як було, а цей Мегамаркет відбудували заново. Він на той момент тільки місяць як відкрився.
Все як було, а ця заправка, яку ми так любили, була спалена повністю. Тепер вона бачиш, як називається? «Фенікс».
Все як було. Доню, це мова росіян. Перегляд цього мультика заробляє їм гроші на зброю проти нас, переключи.
Все як було. Подивись, доню, це Київ! Ні, не Чикаго-сіті. Це наш Київ. Я ж казала, що він красивий!
Все як було. Якщо є світло і працює ліфт, то валізи можна на ніч в машині не лишати.
Все як було, тільки кішка обійматись не хоче. Аааааа, захотіла? Ну, іди цілуватись.
Все як було, тільки дитина виросла з усього. Що ти кажеш, доню? Скучила за Україною? Так, це твій самокат!
Все як було, тільки кондиціонери ми не вмикаємо.
Все як було, тільки прати бігом треба вже, щоб встигнути до відключення.
Все як було. Це борошно ніби згіркло. Йому термін вийшов ще два роки тому.
Все як було, але як відмити цю ванну? І цей унітаз? Принаймні, я маю що відмивати.
Все як було, але де у нас стоїть сіль? Я не памʼятаю, де у нас стоїть сіль…Господи.
Я не памʼятаю, де у нас стоїть сіль!
Треба щось робити з цією памʼяттю.
Щось обовʼязково треба робити.
З памʼяттю.
Людмила Горова.
Коро поставив(ла) "Подобається"