ДармаДрама

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
ДармаДрама

Наше спілкування

+3
Kioto
Злючка Відьмочка
L@RA
7 користувачів

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько

L@RA
    L@RA

Кількість повідомлень : 38
    Дата реєстрації : 28.07.2024

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  Empty #Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько

Повідомлення автор L@RA Сб Серп 03, 2024 11:09 pm

Холостяк повертається на СТБ!

Олександр «Терен» Будько - військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка» та учасник національної збірної Invictus Games.
    Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці.
    З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту «Нескорені». Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового Холостяка.
    Цієї осені разом із Холостяком ми сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок. І поринемо у нову історію кохання.
    Вперше в історії проєкту ми оголошуємо ім’я Холостяка одночасно з початком кастингу!
    Цієї осені Любові бути!🫶

#СТБ #МожливоВсе #Холостяк

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  1

Maddy, Злючка Відьмочка та ААА поставили "Подобається"

L@RA
    L@RA

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  Empty Re: #Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько

Повідомлення автор L@RA Нд Серп 04, 2024 1:29 pm

Олександр описав дівчину, яку шукатиме на шоу.

«Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін в собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності простору», – зазначив він.

Спойлер:

Злючка Відьмочка та ААА поставили "Подобається"

L@RA
    L@RA

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  Empty Re: #Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько

Повідомлення автор L@RA Ср Серп 07, 2024 9:20 pm

Хто такий Олександр «Терен» Будько.

До повномасштабного вторгнення росії Олександр Будько (позивний «Терен») працював баристою, з початком великої війни пішов добровольцем у батальйон «Карпатська Січ». Під час боїв на Харківщині у травні 2022 року військовий отримав важке поранення, втративши обидві ноги — Олександр проходив реабілітацію в США та заново вчився ходити уже на протезах.

У процесі фізичної та психологічної реабілітації навчався у школі публіцистики «Голос війни», учасник проекту «Ветерани різні. Перемога одна». Брав участь у балетному перформансі команди «United Ukrainian Ballet» під час благодійних виступів у Каліфорнії (США).

Представляв Україну на міжнародних змаганнях у Німеччині «Ігри Нескорених». Підтримує розвиток програм та можливостей для людей з інклюзією.

ААА поставив(ла) "Подобається"

Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Кількість повідомлень : 21
    Дата реєстрації : 01.08.2024
    Вік : 47
    Місцезнаходження : Житомир

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Пт Серп 16, 2024 11:11 pm

Люди з протезами вже стають невід"ємною частиною нашої реальності. На жаль.
    Біля моєї роботи недалеко шпиталь. Спілкуюсь з ними. )

L@RA та ААА поставили "Подобається"

Kioto
    Kioto

Кількість повідомлень : 3

Повідомлення автор Kioto Сб Серп 17, 2024 12:47 am

Зараз в тік-току та ютубі багато роликів з ним. Він подоружує по Україні з різними відомими людьми. Інспекція міст. Не знаю, що саме вони оцінюють, бо я не дивилася. Але хлопець явно дуже активний та самодостатній. Чи буду дивитися шоу? Не знаю. Не мій формат. Але є необхідність на щось відволіктися. Може й на це.

L@RA поставив(ла) "Подобається"

Ineska
    Ineska

Повідомлення автор Ineska Чт Вер 12, 2024 7:40 am

Вчера его видела, даже за руку здоровалась)) ничего такой, только бледненький, мне кажется проект его утомил. Сегодня будут снимать последние серии.

L@RA та Analgin поставили "Подобається"

Ineska
    Ineska

Повідомлення автор Ineska Чт Вер 12, 2024 7:43 am

Я врядли буду смотреть, сезон "девки для пиара", не верю в искренность их чувств.
    L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Вт Вер 24, 2024 11:31 pm

Світ говорить про українського Холостяка

13 сезон романтичного реаліті СТБ викликав небачений інтерес з боку культових світових ЗМІ. Про нас пишуть The Variety, The Guardian, BBC. А на зйомки проєкту приїздили журналісти таких видань, як The New York Times, Reuters, The Washington Post, Current Time та німецького телеканалу ZDF.

На вулицях Києва ZDF поспілкувався з жінками, які кажуть що сьогодні, у часи війни, чекали саме на такий «Холостяк». І зізнаються, що Олександр Терен дуже їм імпонує, як головний герой проєкту про кохання:

«Моя думка - військовий або військовий ветеран це дуже класний, надійний партнер. Я б хотіла з таким бути».

«Своєю участю Олександр піднімає дуже важливі теми про повагу до ветеранів та їх повернення до цивільного життя».

«Я думаю, цей сезон має бути цікавий також глядачам за кордоном, щоб вони подивилися на нові реалії життя в Україні».

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  Image

L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Пт Жовт 04, 2024 8:45 pm

1 листопада о 19:00 на СТБ 👏
    Найочікуваніша премʼєра року - «Холостяк» 🌹
    L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Вт Жовт 08, 2024 7:58 pm

#Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  Xxx
    Алена

Кількість повідомлень : 1
    Дата реєстрації : 16.10.2024

Повідомлення автор Алена Ср Жовт 16, 2024 10:09 pm

Олександр Терен дійсно надихаюча людина.
    Maddy
    Maddy

Повідомлення автор Maddy Нд Жовт 27, 2024 2:21 am

Bыйдет 1 ноября?

Skoro yzhe! alien

L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Вт Жовт 29, 2024 12:08 am

Maddy пише:Bыйдет 1 ноября?
    Skoro yzhe! alien
    Да, уже в эту пятницу.
    Надеюсь, ты будешь с нами Wink .
    Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Вт Жовт 29, 2024 9:14 am

Я реально чекаю. Хочу побачити чи стали серйознішими наші дівки, чи буде дівчина, яка теж була у боях, хотілося б. Очікую хоч невеличку зміну у поглядах дівчат. Хай це буде лише піар, але хотілося б, щоб він був більш грамотним і змістовним.

А хлопак мені зовні подобається. Симпатичний. Чекаю.

Сподіваюсь, що мені вистачить толерантності не бути такою злою у коментарях. Cool

L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Чт Жовт 31, 2024 2:56 pm

Знаємо, як ви любите цікаві факти зі знімального майданчика, тому ось вам декілька секретів, які зазвичай залишаються поза кадром.

🌹Зйомка Першої вечірки Холостяка відбувалася влітку і тривала понад 30 годин
    🌹Для її підготовки та реалізації було задіяно майже 200 людей творчої команди
    🌹Вечірка вийшла дуже спекотною - як через накал пристрастей, так і через температуру повітря, яка сягала 40 градусів!
    🌹Команда, ведучий, Холостяк і героїні проєкту рятувалися, звісно, прохолодною водою. За цей вечір було випито майже 400 літрів води!
    🌹Трояндами, які чекали на головну церемонію вечора, також ретельно опікувалися. Аби зберегти свіжість, квіти зберігалися в прохолодній кімнаті, в якій працював кондиціонер.
    🌹 Вітальня, в якій проходить Перша вечірка, створена в атмосфері нічного міста, зоряного неба та романтичних вогнів.

#СТБ #Холостяк #Холостяк13

L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Пт Лист 01, 2024 8:29 pm

Вiдьмочко, ти де? Критикуй дiвок)))
    Поки що майже всi класснi, менi подобаються. Звичайно, змiючки, але куди ж без цього  #Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  1f600 ?
    Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Нд Лист 03, 2024 12:38 am

L@RA пише:Вiдьмочко, ти де? Критикуй дiвок)))
    Поки що майже всi класснi, менi подобаються. Звичайно, змiючки, але куди ж без цього  #Холостяк 2024 - Олександр «Терен» Будько  1f600 ?

Бляха/муха!!! Я забулааааа....аааааа

Завтра подивлюсь повтор. А де мона подивиитсь повтор? На Ютубі є?
    Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Нд Лист 03, 2024 12:46 am

Подивилась презентацію холостяка. Мені він подобається. Судячи з усього, то він дуже цілеспрямована і цільна особистість.
    Думаю, що дівок підбирали для нього таких же. Знайомство з дівками подивлюсь завтра, бо сьогодні вже пізно.

L@RA
    L@RA

Повідомлення автор L@RA Нд Лист 03, 2024 1:34 pm

Злючка Відьмочка пише:

Не знаю, коли з'являється на Ютубi.
    Я завжди всi повтори дивлюсь тут, наступного дня точно є.
    тиц:

ААА
    ААА

Повідомлення автор ААА Нд Лист 03, 2024 8:23 pm

L@RA пише:
    Злючка Відьмочка пише:

Не знаю, коли з'являється на Ютубi.
    Я завжди всi повтори дивлюсь тут, наступного дня точно є.
    тиц:
    Грузить тільки через впн

Злючка Відьмочка поставив(ла) "Подобається"

Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Пн Лист 04, 2024 12:08 am

Хірургиня перше враження гарне (Поліна). У неї трусики видно, але то не вульгарно. Сашко теж хвилюється, видно. Мені це подобається. Підкреслювати свою хірургічність у випадку з Сашком було некоректно. Цього треба уникати. а вона підкреслює, а це може сприйматись не дуже гарно.

Дівчинка з кошиком губки підколені, але я цього не люлю Інна. Подивимось.
    Чорнявка з коробкою і цицьками перше враження у мене непогане.
    Дівка з картиною якось не дуже мені сподобалась. Не варто було їй розповідати, що вони знайомі.

Дама в червоному - це буде головна стерва? Головна рушійна сила? Головний живчик?

Сьози/слюні? Ніііі. Але дівка в корсеті мені подобається. Ксенія.

Анастасія з губами. Мені поки не дуже, перше враження не дуже.

пориїхала не з Англії, а з Великої Британії. Капець, там живе і так каже. Чи може це я неграмотна.
    Ілона-модель вродлива.

Настя блогерка, у якої підгорів гречаник, нічо так.

Дівка-воїн мені сподобалась. Вона гарна, ніжна. Подивимось.

Віка-тату цікава дівка.

ААА
    ААА

Повідомлення автор ААА Пн Лист 04, 2024 2:15 am

Поліна 26 р Хірургиня Сарни сподобалась, мила, без зайвого на обличчі, самодостатня, цікаво

Вероніка 28 арт-терапевт Херсон - приємна. Розумна, ірудована, на рівні четвірки подобається мені більше всіх. Хоч вона і дратує всіх, мене ні. (На рівні 4)...Поки що ...
    Дуже цікаво чи  є в цьому житті щось що вона не знає? Вона на будь яку тему може підтримати розмову🤔
    Аліна 28 сомельє у Київ мені такий типаж не подобається, жінка вамп з неї, я к з мене Снігуронька, сподіваюсь в будинку вона буде виглядати краще
    Інна, 27 Фастів філолог-менеджер сукня жахлива🤦🏻‍�,   обличчя дещо перекошене, чи це така манера?
    "Солодкий мускат" цікаве прізвисько ( Аліна+)

Ксенія 25 Київ смм менеджер цікава сукня, не вистачає чогось на шію маленького тендітного, вона точно не про розум а про красу... Перше враження - порожність...
    Юстина 20 років з Львівщини студентка,  дивна, не сучасна
    Анастасія 23, Лондон езотеріка
    Про сексуальний інтерес я мабуть погоджусь...він її лишить я впевнена на 100%

Марічка 28, ведуча, перша мить - виглядає на 40+

Юля 29, помічниця керівника, юрист, Київ   мене не вразила
    Тетяна 29 Одеса хендмейд також не вразила
    Катерина 23, смм, юрист з Вінниччини з милицями , якось треба меньше їсти.
    Щось ця трійка мене геть не вразила поки що

Ілона модель психолог
    Лаура 22 Київ фотограф
    Анна 24 Київ Вчителька іноземних мов і навіть ім'я її не назвали не написали🤦🏻‍�
    Також ніхто не вразив
    14
    Мені здається він втомився. Звісно зустрічати жінок стоячи це дуже чемно, але ж ... Сподіваюся в нього був час відпочивати, і все одно якщо спочатку його хода була легка, то вже на цьому етапі так не виглядало

Настя 23 Харків Кухар блогер Цікава дівчина, наче гарна, але щось відштовхує ... великі очі і губи занадто багато на обличчі, не подобається, губи зайві🙊... Чи може все дуже кулясто-кругле... Форма обличчя глаза губи... Як блін з вишнями... Ні... Не подобається, але йому сподобалася, і по віку вона йому підходить, бо ті старші тітки якось виглядають деякі як його мамки

Світлана 24 військова мила проста сподобалася дуже
    Віка 28 тату Київ не подобається такє, мистецтво тату не розумію
    Єлизавета 20 років діджей Хмельницький

Аліна 27 продюсер

Навіть я вже втомилася. Цікаво їх щ0 19 чи я помилилася?

Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Пн Лист 04, 2024 11:31 am

ААА пише:
    Вероніка 28 арт-терапевт Херсон - приємна. Розумна, ірудована, на рівні четвірки подобається мені більше всіх. Хоч вона і дратує всіх, мене ні. (На рівні 4)...Поки що ...
    Дуже цікаво чи  є в цьому житті щось що вона не знає? Вона на будь яку тему може підтримати розмову🤔
    Аліна 28 сомельє у Київ мені такий типаж не подобається, жінка вамп з неї, я к з мене Снігуронька, сподіваюсь в будинку вона буде виглядати краще

Навіть я вже втомилася. Цікаво їх щ0 19 чи я помилилася?

Під кінець і мені вона стала цікавою. Вона активна. Це не мій типаж, але інколи такі люди подобаються. В даному випадку вона гарно розбавляла закритість і настороженість дівчат.

Мені здається, що їх 18.

Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Пн Лист 04, 2024 11:37 am

Не можу зрозуміти чому вони плачуть на першій церемонії? Ще ж нічого не було. От це мене дратує. Ти його бачиш перший раз, можливо сподобався, але ж не на стільки, щоб ридати наче коханий кинув. Бо хотіла в тєлік?

Злючка Відьмочка
    Злючка Відьмочка

Повідомлення автор Злючка Відьмочка Пн Лист 04, 2024 11:38 am

Настя-капкейк (не знаю що це таке) ну якось вона мені не дуже ні зовні, ні по враженню.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час Чт Лист 21, 2024 2:38 pm