Сомільє ще не вивчила як її звати - моє погане перше враження таким і лишилося сподіваюсь мені не прийдеться запам'ятовувати її ім'я
Юстиніана занадто стара для нього і виважена. Тут не буде про любов, тут буде про розрахунок. Занадто нудна як для 20-річної дівчини. Якщо не зараз то поїде додому в перших випусках
Щирість:
Цікаво як він розповів про зраду, адже це на 100% так. Навіть коли ми наче пробачаємо все одно лишається осад, який отруює і спорожнює душу, не можна остаточно пробачити і забути, весь час повертаешься... довіри вже немає до людини..., неможна викреслити... Родина це тил, те на що спираєшься, це джерело де черпаєш сили... Зрада це не просто сходив в "іншу харчевню", це спалив очаг...
Єлизавета
Ксенія
Лаура як на мене то вона брехуха, чотири роки вона була з хлопцем і це було два роки тому, тобто загалом 6 років , А їй наразі 22 і в хлопців вона закохалася разів два-три. Коли це все вона встигла?
Світлана виглядає самою дорослішою і розумнішою, хоча по віку вона не старша за всіх
5 хвилин:
Юлія...
Штучний інтелект
Анастасія
Ілона
Анна
Вероніка
Мдааа... За відсутності власного навіть штучний не допоміг
Не кидайте слів на вітер
Катя
Поліна холодна, жорстка, відсторонена як більшість хірургів - точно Афіна. Але мені вона подобається
Вікторія перше враження ні, на зустрічі була дуже приємна... Побачимо...
Інна волонтер ну це теж буде цікаво
Взагалі підбір дівчат цікавий, і дівчата цікаві. Мені буде цікаво спостерігати.
Церемонія
Лишилися Аліна Юстиніана Настя Світлана ( вона гарна, але дуже доросла мені здається... В сенсі життєвого досвіду, вона не буде довго на проекті мені здається ) Вікторія Анастасія Вероніка Ліза Ілона Ксюша Аліна
Пішли Катерина ну очікувано, не хочу коментувати, Поліна - мені шкода, але я погоджуюсь с Сашком. І вона геть не здається а ні доброю а ні відкритою при наймні я цього не побачила. Але мені жаль, я б ще поспостерігала.
Юля Лаура Анна - без жалю
Останніх трьох можно разом виганяти Інна - пішла
Марічка - сподіваюсь піде...
Аліна лишилася, але б краще він поміняв її на хірургиню
Не визначилася я зі своєю фавориткою, мені не вистачає їх натурального вигляду. Сподіваюсь в мене буде нагода роздивитися їх після вечірки на другому етері